Siirry sisältöön
Piimä omena juustotarjoiluun
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Piimä omena juustotarjoiluun

Tämä ohje on Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukosen käsialaa.

Piimä omena juustotarjoiluun

Ainekset

  • 0 kg omenaa
  • 7,000 kg
    Valio AB® piimää
    Valio AB® piimä on Valion piimistä samettisin ja täyteläisin, todellinen herkuttelupiimä! Se valmistetaan raikkaasta suomalaisesta…
    Valio AB® piimä 1 l (Asidofilus-Bifidus)
  • 2,000 kg kondensoitua maitoa

Ohje

  1. Aseta omenat ja piimät vakuumipusseihin (1 pussi = 12 omenaa ja litra piimää). Vakumoi ja kypsennä 80 °C höyryssä 12 h.
  2. Kuori omenat ja leikkaa paloiksi.
  3. Keitä kondesoitua maitoa avaamattomissa purkeissaan 3 h. Jäähdytä.
  4. Poraa kondensoidusta maidosta tehdyn kinuskin joukkoon piimästä erottunut ”juusto” ja mausta omenat kinuskilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 51 kcal
Proteiini 1,7 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 1,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,1 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Kalsium 38,5 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 26,8 g
Rasva 6,4 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • omenaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search