Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
20,000 kg
Valio kirjolohisuikaleitaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee suikaleena.
Marinadi
-
2,000 kg
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
- 0,004 kg tuoretta minttua
- 0,002 kg jauhettua maustepippuria
- 0,006 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata lohisuikaleet ja valuta sulamisnesteet pois. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada kalasuikaleiden joukkoon. Anna marinoitua muutama tunti. Tikuta suikaleet varrastikkuihin ja aseta leivinpaperilla vuoratulle GN pellille. Jos et tee vartaita, ota kalasuikaleet pois marinadista ja levitä voideltuihin GN vuokiin. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Parhaan paistopinnan saat paistamalla voissa pannulla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
413 kcal
Proteiini
38,7 g
Hiilihydraatti
0,8 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
24,1 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
206 kcal
Proteiini
19,3 g
Hiilihydraatti
0,4 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa