Ainekset
Taikina
- 0,500 kg vettä
-
0,500 kg
Valio Eila® piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,080 kg hiivaa
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,200 kg ruishiutaleita
- 0,200 kg ruisjauhoja
- 1,000 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,450 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,150 kg pakastesipulikuutioita
- 0,300 kg pakastepinaattia valutettuna
- 0,003 kg mustapippurirouhetta
Pinnalle
- 0,200 kg
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 min.
- Valmista pinaatti -juustotäyte. Sekoita salaattijuusto ja sipulikuutiot karkeaksi seokseksi. Sekoita joukkoon sulatettu ja valutettu pinaatti. (600 g pinaattia saat 300 g valutettua pinaattia).
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat.
- Leikkaa rullasta 320 g:n paloja. Leikkaa palojen pintaan kuvio saksilla. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Nostata leivät. Paista nousseet leivät 200 °C:ssa n. 20 min. Paiston alussa höyrytys.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
702 kcal
Proteiini
27,7 g
Hiilihydraatti
95,4 g
Rasva
20,4 g
Tyydyttynyt rasva
10,9 g
Ravintokuitu
9,6 g
Suola
4,4 g
Kalsium
386,6 mg
D-vitamiini
1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
27,9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa