Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,500 kg
Valio kirjolohifilee annospalojaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee annospalana.
- 0,030 kg sitruunamehua
- 0,012 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1,000 kg
- 0,500 kg pakastepinaattia
Jaa resepti
Ohje
- Laita kalat uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
- Kuumenna kerma ja pinaatti kattilassa. Kaada pinaattikastike vuokaan kalapalojen päälle.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
474 kcal
Proteiini
31,2 g
Hiilihydraatti
5,5 g
Rasva
36,1 g
Tyydyttynyt rasva
11,5 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,8 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
215 kcal
Proteiini
14,2 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä