Siirry sisältöön
Piparjuuri-koskenlaskijakastike

Piparjuuri-koskenlaskijakastike

Piparjuuri-koskenlaskijakastike

Ainekset


Ohje

  1. Kuullota sipuli Oivariini rasvassa
  2. Lisää piparjuuritahna, koskenlaskija, sekä creme fraiche. Anna kiehua pari minuuttia.
  3. Lisää lopuksi ruohosipuli ja siirappi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 221 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 3,3 g
Rasva 21,2 g
Tyydyttynyt rasva 12,5 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 1,5 g
Kalsium 170,8 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 3,7 g
Rasva 23,6 g
Tyydyttynyt rasva 13,9 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search