Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,030 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,350 kg Province Blendiä Fazer Mylly
- 1,700 kg vehnäjauhoja
Kaulintaan
-
0,600 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 0,320 kg tomaattikastiketta
- 0,350 kg
- 0,006 kg oreganoa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi 40 cm:n levyiseksi matoksi. Levitä maton toiselle puoliskolle tomaattikastiketta. Ripottele tomaattikastikkeen pinnalle juustoraastetta ja oreganoa.
- Taita täyttämätön osa täytteen päälle ja painele hyvin kiinni. Leikkaa matto 2 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Kierrä nauhat kierteelle.
- Nostata kierteet. Voitele kierteet kananmunalla ja paista 220 asteisessa uunissa n. 12 min.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
161 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
16,7 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
59,8 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
277 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
28,7 g
Rasva
14,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa