Ainekset
Pohja
- 0,400 kg ruisleipää viipaleina
- 0,400 kg sekaleipää viipaleina
Kostutukseen
- 0,600 kg lihalientä
Täyte
- 0,500 kg
-
0,500 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,350 kg kylmäsavuporoa hienonnettuna
- 0,025 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0,003 kg mustapippuria
- 0,033 kg liivatelehteä
- 0,100 kg vettä
- 0,500 kg
Pinnalle
- 0,300 kg
-
0,200 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
Koristeluun
- 0,120 kg kylmäsavuporoa
- 0,160 kg oliiviviipaleita
- 0,080 kg kurkkua
Jaa resepti
Ohje
- Valmista täyte: Vaahdota tuorejuusto ja smetana. Sekoita vaahdon joukkoon hienonnettu kylmäsavuporo, ruohosipuli ja mustapippuri sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan vesitilkkaan liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
- Annostele täyte vuokiin paksuksi kerrokseksi. Laita tumma leipäviipale täytteen päälle ja paina tiiviisti täytteen päälle. Kostuta leipäviipaleet lihaliemellä. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Kakut voi myös pakastaa.
- Vaahdota kerma ja tuorejuusto. Päällystä kakut kerma-tuorejuustovaahdolla ja koristele.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2486 kcal
Proteiini
67,4 g
Hiilihydraatti
114,5 g
Rasva
189,5 g
Tyydyttynyt rasva
105,6 g
Ravintokuitu
19,2 g
Suola
13,7 g
Kalsium
313,6 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
233 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
10,7 g
Rasva
17,8 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa