Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Suomi-chimichurri
- 0,030 kg lehtipersiljaa
- 0,030 kg kirveliä
- 0,030 kg ruohosipulia
- 0,005 kg valkosipulia
- 0,010 kg hienonnettua kuminaa
- 0,010 kg piparjuuritahnaa
- 0,050 kg väkiviinaetikkaa
- 0,200 kg rypsiöljyä
- 0,025 kg tummaa siirappia
Sienisalaatti
-
0,500 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,500 kg tuoreita herkkusieniä
Lisäksi
- 1,000 kg scrocchiarella-leipää
- 0,300 kg possupastramia
- 0,100 kg babypinaattia
- 0,100 kg punasipulia, ohuiksi viipaloituna
- 0,010 kg piparjuurta
Jaa resepti
Ohje
Suomi-chimichurri
- Aja raaka-aineet kutterissa tai blenderissä tasaiseksi massaksi.
Sienisalaatti
- Kuivaa viipaloituja herkkusieniä kuumalla pannulla, kunnes nesteet ovat haihtuneet. Glaseeraa pienessä määrässä öljyä. Jäähdytä.
- Aja salaattijuusto jäähdytettyjen sienien kanssa kutterissa tasaiseksi massaksi.
Lisäksi
- Paahda scrocchiarella-leipää n. 2 min 250 °C uunissa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
- Levitä sienisalaattimassa pohjalle ja päällystä flatbread muilla raaka-aineilla. Viimeistele tuoreella kirvelillä ja hienoksi raastetulla piparjuurella.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
296 kcal
Proteiini
11,7 g
Hiilihydraatti
25,6 g
Rasva
15,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
1,7 g
Kalsium
102,2 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
204 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
17,6 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa