Siirry sisältöön
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Poutine

Poutine

Ainekset


Ohje

  1. Uppopaista ranskalaiset. Mausta suolalla ja Koskenlaskija juustolla. Viimeistele annos ruskealla kastikkeella (joko kylmänä tai kuumennettuna) ja hienonnetulla kevätsipulilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 383 kcal
Proteiini 10 g
Hiilihydraatti 46,9 g
Rasva 16,9 g
Tyydyttynyt rasva 8,3 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 1,3 g
Kalsium 181,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 208 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 25,5 g
Rasva 9,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search