Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,870 kg esikeitettyjä kikherneitä
- 0,040 kg perunajauhoja
- 0,800 kg pakastepunajuurisuikaleita
- 0,100 kg vehnäjauhoja
- 0,200 kg
- 0,002 kg limetti- tai sitruunamehua
- 0,010 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,003 kg suolaa
- 0,003 kg tuoretta persiljaa
- 0,001 kg rouhittua mustapippuria
- 0,003 kg juoksevaa hunajaa
-
0,080 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Pinnalle:
- 0,002 kg rucolaa
- 0,002 kg oliiviöljyä
Jaa resepti
Ohje
Valmistusohje:
- Sulata ja valuta punajuurisuikaleet hyvin.
- Sekoita kaikki kuiva-aineet ja mausteet hyvin punajuuren sekaan.
- Murskaa hieman kikherneitä ja lisää massaan hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi ruokajogurtti ja oivariini. Anna hetken maustua kylmässä.
- Nostele massa muotin avulla n. 100g pihveiksi leivinpaperoidulle uunipellille. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20min.
- Sekoita olivviöljy ja hienonnettu rucola. Sivele valmiit pihvit. Tarjoa Valio Mustapekka kastikkeen kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
141 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
16,4 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
3,4 g
Suola
0,2 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0,8 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
16,4 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
3,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa