Siirry sisältöön
Punajuuri-lohi carpaccio

Punajuuri-lohi carpaccio

Punajuuri-lohi carpaccio

Ainekset

  • 0,600 kg
    Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
    Suomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
    Valio kylmäsavu kirjolohifilee viipaloitu 400-600 g x n. 10 / 5 kg
  • 0,100 kg pakastepunajuurisuikaleita
  • 0,100 kg salottisipulia
  • 0,020 kg limetti- tai sitruunamehua
  • 0,060 kg parmesaania lastuina
  • 0,030 kg kapriksia
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,010 kg oliiviöljyä

Ohje

  1. Suikaloi sipulit ja freesaa punajuurien kanssa Oivariinissa. Lisää sitruunamehu. Asettele lohiviipaleet tarjoiluastiaan ja lisää punajuuri sipuli keskelle annosta keoksi. Lisää sen jälkeen loput aineet

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 138 kcal
Proteiini 12,5 g
Hiilihydraatti 1,4 g
Rasva 9,5 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 2,2 g
Kalsium 63,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 153 kcal
Proteiini 13,9 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 10,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 2,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search