Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,600 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
- 0,100 kg pakastepunajuurisuikaleita
- 0,100 kg salottisipulia
- 0,020 kg limetti- tai sitruunamehua
- 0,060 kg parmesaania lastuina
- 0,030 kg kapriksia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,006 kg suolaa
- 0,010 kg oliiviöljyä
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi sipulit ja freesaa punajuurien kanssa Oivariinissa. Lisää sitruunamehu. Asettele lohiviipaleet tarjoiluastiaan ja lisää punajuuri sipuli keskelle annosta keoksi. Lisää sen jälkeen loput aineet
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
138 kcal
Proteiini
12,5 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
2,2 g
Kalsium
63,3 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
153 kcal
Proteiini
13,9 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
2,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä