Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,500 kg pakastepunajuurisuikaleita
- 0,020 kg suolaa
- 0,004 kg mustapippurirouhetta
- 0,020 kg piparjuuriraastetta
- 0,200 kg kuivattuja, pehmeitä viikunoita pieninä kuutioina
- 0,100 kg paahdettuja pinjansiemeniä
- 0,750 kg
- 0,400 kg salaatinlehtiä (keräsalaattia tai tammenlehtisalaattia)
- 0,300 kg rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Höyrykypsennä punajuurisuikaleita n. 7 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita jäähtyneiden punajuurien joukkoon piparjuuri, viikunat, pinjansiemenet ja ruokajogurtti.
- Levitä laakealle vadille pestyt ja valutetut salaatinlehdet sekä rucola. Annostele päälle punajuuriseos.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
101 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
3,3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
93,4 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
7,2 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa