Siirry sisältöön
Punajuuri-piparjuurisalaatti

Punajuuri-piparjuurisalaatti

Punajuuri-piparjuurisalaatti

Ainekset

  • 2,500 kg pakastepunajuurisuikaleita
  • 0,020 kg suolaa
  • 0,004 kg mustapippurirouhetta
  • 0,020 kg piparjuuriraastetta
  • 0,200 kg kuivattuja, pehmeitä viikunoita pieninä kuutioina
  • 0,100 kg paahdettuja pinjansiemeniä
  • 0,750 kg
  • 0,400 kg salaatinlehtiä (keräsalaattia tai tammenlehtisalaattia)
  • 0,300 kg rucolaa

Ohje

  1. Höyrykypsennä punajuurisuikaleita n. 7 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita jäähtyneiden punajuurien joukkoon piparjuuri, viikunat, pinjansiemenet ja ruokajogurtti.
  2. Levitä laakealle vadille pestyt ja valutetut salaatinlehdet sekä rucola. Annostele päälle punajuuriseos.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 101 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 10 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 3,3 g
Suola 0,8 g
Kalsium 93,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 72 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 7,2 g
Rasva 3,4 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search