Siirry sisältöön
Punajuuridippi
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Punajuuridippi

Paahdetusta punajuuresta valmistettu dippi on helppo ja monipuolinen lisuke ruokalajeihin tai salaattipöytään.

Punajuuridippi

Ainekset


Ohje

  1. Paahda punajuurisuikaleet 0,5 dl oliiviöljyn kanssa uunissa 250 °C noin 15 minuuttia.
  2. Sekoita huoneenlämpöiseksi jäähdytetyt punajuuret muiden raaka-aineiden kanssa sekaisin tehosekoittimessa.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 105 kcal
Proteiini 1,1 g
Hiilihydraatti 4,2 g
Rasva 9,1 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,1 g
Kalsium 25,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal
Proteiini 1,4 g
Hiilihydraatti 5,5 g
Rasva 12 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search