Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,500 kg pakastepunajuurisuikaleita
Maustevoi
-
0,300 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0,050 kg suolaa
- 0,030 kg sokeria
- 0,030 kg jauhettua korianteria
- 0,020 kg jauhettua kanelia
Lisäksi
- 1,100 kg esikeitettyjä kikherneitä
- 0,200 kg sitruunamehua
- 1,500 kg
Jaa resepti
Ohje
- Laita punajuurisuikaleet GN vuokaan.
- Valmista maustevoi punajuurille sekoittamalla mausteet Oivariini rasvaan. Lusikoi maustevoi punajuurisuikaleiden joukkoon. Paahda uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Sekoita kuumat juurekset ja anna jäähtyä.
- Soseuta sauvasekoittimellla kylmät paahdetut punajuuret, valutetut kikherneet ja jogurtti tasaiseksi tahnaksi. Anna makujen tekeytyä kylmässä. Tarjoile kylmänä lisäkkeenä buffetpöydässä tai leipäpöydässä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
66 kcal
Proteiini
1,7 g
Hiilihydraatti
4,8 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
30,4 mg
D-vitamiini
0,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
116 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
8,4 g
Rasva
7,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa