Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,000 kg porsaan paistisuikaleita
-
0,015 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,015 kg suolaa
- 1,000 kg vettä
- 0,400 kg pakastesipulikuutioita sulatettuna
- 0 kg laakerinlehteä
- 0,010 kg kokonaista maustepippuria
- 0,300 kg juuriselleriä
- 1,000 kg punakaalia
- 1,000 kg pakastepunajuurisuikaleita
- 0,010 kg tuoretta timjamia
- 0,200 kg maustekurkkua
-
0,400 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Pinnalle
- 0 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista paistisuikaleet voissa.
- Lisää suola, vesi, sipuli, laakerinlehdet ja pippurit. Hauduta n. 20 min.
- Lisää ohuiksi suikaleiksi leikattu selleri ja punakaali. Keitä hetki ennen kuin lisäät punajuurisuikaleet.
- Mausta timjamilla. Keitä kunnes pata on kypsää. Lisää lopuksi maustekurkkukuutiot ja Koskenlaskija.
- Viimeistele persiljalla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
375 kcal
Proteiini
39,1 g
Hiilihydraatti
15 g
Rasva
16,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
6,6 g
Suola
4,4 g
Kalsium
323,4 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- laakerinlehteä
- hienonnettua persiljaa