Siirry sisältöön
Punakaali-omenasalaatti

Punakaali-omenasalaatti

Punakaali-omenasalaatti

Ainekset

  • 0,600 kg punakaalia
  • 0,100 kg rusinoita
  • 0,500 kg omenakuutioita, pakaste

Pinnalle


Ohje

  1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi viipalointikoneella. Lisää kaalin joukkoon rusinat sekä sulatetut ja valutetut omenakuutiot.
  2. Koristele salaatin pinta raejuustolla tai laktoosittomilla salaattijuustokuutioilla. Tarjoa lisäkesalaattina.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 69 kcal
Proteiini 5,5 g
Hiilihydraatti 8,6 g
Rasva 0,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,4 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,2 g
Kalsium 34,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 8,1 g
Rasva 0,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,4 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search