Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
-
0,100 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,030 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,150 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,400 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,800 kg
Valio puolukkahilloaMaistuisiko pinaattiletut puolukkahillolla vai puolukkakääretorttu? Kaunis punainen puolukkahillo sisältää kokonaisia puolukoita ja soveltuu niin suolaisten…
- 0,800 kg Valio vaniljakreemitäytettä
Kuorrute
- 0,300 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Kauli pullataikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 33 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota puolukka ja vaniljakreemitäytettä vuorotellen keskelle taikinaa. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma jää alas . Leikkaa nauhat 4cm:n levyisiksi aihioiksi.
- Nostata pullat. Voitele nousseet pullat kananmunalla. Paista pullat 230 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia
- Viimeistele pullat pomadalla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
322 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
53,8 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Kalsium
34,2 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
290 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
48,5 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa