Siirry sisältöön
Puolukkaleipä

Puolukkaleipä

Puolukkaleipä

Ainekset

  • 1,000 kg
    Valio Eila® rasvatonta piimää
    Valio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
    Valio Eila® rasvaton piimä 1 l laktoositon
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,075 kg hiivaa
  • 0,400 kg siirappia
  • 0,060 kg vehnäleseitä
  • 0,250 kg mämmimaltaita
  • 0,200 kg ruisjauhoja
  • 0,900 kg vehnäjauhoja
  • 0,300 kg

Ohje

  1. Sekoita 35 asteiseksi lämmitetyn piimän joukkoon taikinan muut aineet
  2. Annostele taikina 1 l:n vetoisiin voideltuihin leipävuokiin
  3. Nostata leipiä kaksi tuntia höyrykaapissa
  4. Paista leivät 170 asteisessa uunissa noin 2 tuntia
  5. Pussita leivät. Leipä on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1099 kcal
Proteiini 33 g
Hiilihydraatti 216,5 g
Rasva 4,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 21,8 g
Suola 5,2 g
Kalsium 325,3 mg
D-vitamiini 3,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 40,5 g
Rasva 0,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 4,1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search