Siirry sisältöön
Puolukkaruutu
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Puolukkaruutu

Kanelicurd ja puolukka toimivat yhteen. Levypiirakka versiolla leivot isonkin määrän käden käänteessä.

Puolukkaruutu

Ainekset

Taikina

  • 0,600 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,600 kg sokeria
  • 0,600 kg kananmunia
  • 0,600 kg vehnäjauhoja
  • 0,015 kg leivinjauhetta

Täyte

Koristelu


Ohje

Taikina

  1. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi.
  2. Lisää kananmunat vähitellen.
  3. Lisää siivilöidyt jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe.
  4. Kaada massa reunalliseen vuokaan.
  5. Pursota raidat puolukkatäytettä pinnalle.
  6. Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia.

Koristelu

  1. Vaahdota kerma ja kanelicurd kuohkeaksi vaahdoksi
  2. Koristele ruudut vaahdolla.
  3. Koristele puolukoilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 260 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 27,5 g
Rasva 15,4 g
Tyydyttynyt rasva 8,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,2 g
Kalsium 47,4 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 302 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 31,9 g
Rasva 17,9 g
Tyydyttynyt rasva 10 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search