Siirry sisältöön
Rahka-hedelmäleivos

Rahka-hedelmäleivos

Rahka-hedelmäleivos

Ainekset

Rahkatäyte

Pinnalle

Pintaan

  • 0,180 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Ohje

  1. Aseta vetopohja 55 cm:n kouruvuoan pohjalle.
  2. Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan säilykehedelmäliemeen liuotetut liivatelehdet. Sekoita joukkoon persikkakuutiot ja vaahdotettu kerma.
  3. Täytä kouruvuoat rahkatäytteellä ja laita täytteen päälle vetopohjasuikale. Anna leivosten hyytyä kylmiössä kaksi tuntia.
  4. Kumoa leivokset ja levitä pinnalle kerros mango-appelsiini-limetäytettä. Hyytelöi pinta kirkaskuumahyytelöllä. Leikkaa pohjat 4 cm:n levyisiksi leivoksiksi.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 245 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 33,2 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,3 g
Kalsium 54,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 187 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 25,4 g
Rasva 6,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search