Ainekset
Pohja
- 0,600 kg
Rahkatäyte
- 1,000 kg
- 0,300 kg sokeria
- 0,035 kg liivatelehtiä
- 0,100 kg hedelmälientä
- 0,500 kg säilykepersikoita kuutioina
- 0,500 kg
Pinnalle
-
0,200 kg
Valio mango-appelsiini-limetäytettäIhanan pirteä keltainen täyte, joka sopii erinomaisesti paistettaviin leivonnaisiin kuten wienereihin ja pulliin tai sellaisenaan…
Pintaan
- 0,180 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Aseta vetopohja 55 cm:n kouruvuoan pohjalle.
- Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan säilykehedelmäliemeen liuotetut liivatelehdet. Sekoita joukkoon persikkakuutiot ja vaahdotettu kerma.
- Täytä kouruvuoat rahkatäytteellä ja laita täytteen päälle vetopohjasuikale. Anna leivosten hyytyä kylmiössä kaksi tuntia.
- Kumoa leivokset ja levitä pinnalle kerros mango-appelsiini-limetäytettä. Hyytelöi pinta kirkaskuumahyytelöllä. Leikkaa pohjat 4 cm:n levyisiksi leivoksiksi.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
245 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
33,2 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Kalsium
54,9 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
187 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
25,4 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa