Siirry sisältöön
Rahka-pannacotta

Rahka-pannacotta

Rahka-pannacotta

Ainekset

Pinnalle

  • 0,200 kg vadelmasosetta
  • 0,040 kg sokeria

Ohje

  1. Laita liivatteet likomaan kylmään veteen n. 10 minuutiksi. Kiehauta kattilassa kerma, maitojuoma ja sokerit. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon puristetut liivatelehdet. Jäähdytä hetki.
  2. Lisää joukkoon rahka varovasti sekoittaen. Annostele tarjoiluastioihin ja jäähdytä kylmässä n. 2 tuntia.
  3. Sekoita pinnalle tuleva vadelmasose ja sokeri. Lusikoi seosta hyytyneiden pannacottien päälle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 150 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 17,2 g
Rasva 5,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Kalsium 79,6 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 5,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search