Ainekset
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
1,400 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
Voiteluun
- 0,070 kg kananmunaa
Pinnalle
-
1,050 kg
Valio karpalo-puolukkatäytettäValio karpalo-puolukkatäyte on paistonkestävää ja raikkaan punaista. Soveltuu loistavasti myös erilaisten kakkujen ja leivosten täytteeksi…
- 0,105 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.
- Levitä rahka-jogurttitäyte nauhan toiseen reunaan, puoleen väliin, tasaiseksi kerrokseksi.
- Taita taikina täytteen päälle. Leikkaa nauha 90 g:n paloiksi. Kierrä palat puoli kierrosta ja aseta pellille.
- Nostata pullat. Voitele pullat munalla ja pursota pinnalle kaksi pistettä puolukkatäytettä. Ripottele pullien keskelle raesokeria.
- Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
288 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
49,9 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,5 g
Kalsium
27,5 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
269 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
46,7 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa