Ainekset
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
1,650 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
Stroisseli
-
0,060 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,060 kg sokeria
- 0,180 kg vehnäjauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Levitä rahka-jogurttitäytettä nauhoille tasainen kerros. Rullaa nauhat.
- Leikkaa rullat 450 g:n painoisiksi paloiksi. Leikkaa saksilla kuvio palojen pintaan. Aseta palat pellille kranssin muotoon. Nostata kranssit.
- Voitele kranssit kananmunalla ja ripottele pinnalle voista, sokerista ja jauhoista valmistettua stroisselia.
- Paista kranssit 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1353 kcal
Proteiini
32,7 g
Hiilihydraatti
213,7 g
Rasva
38,3 g
Tyydyttynyt rasva
20,5 g
Ravintokuitu
7,6 g
Suola
2,4 g
Kalsium
129,4 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
287 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
45,3 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa