Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,010 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 0,860 kg Valio aprikoositäytettä
Rahkatäyte
- 0,800 kg
- 0,120 kg sokeria
- 0,160 kg kananmunia
-
0,060 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
-
0,080 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Pinnalle
- 0,132 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Valmista rahkatäyte sekoittamalla täytteen muut aineet rahkan joukkoon.
- Kauli pullataikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota aprikoositäytettä kaksi raitaa nauhoille 2,5 cm reunasta. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma jää alas keskelle. Leikkaa nauhat 9 cm:n pituisiksi pulliksi
- Nostata pullat. Voitele nousseet pullat kananmunalla ja pursota keskelle raita rahkatäytettä. Ripottele pinnalle raesokeria. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
279 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
42,3 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Kalsium
43,6 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
252 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
38,2 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa