Siirry sisältöön
Rahkatorttu

Rahkatorttu

Rahkatorttu

Ainekset

Täyte

  • 0,600 kg Valio aprikoositäytettä

Rahkatäyte


Ohje

  1. Sulata vetopohjat. Leikkaa pohjat kahteen osaan
  2. Levitä aprikoositäyte pohjille tasaiseksi kerrokseksi
  3. Valmista rahkatäyte: Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja sitruunapasta. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto
  4. Levita rahkatäyte pohjille paksu kerros. Jätä alareunaan noin 5 cm tyhjää. Anna pohjien hyytyä kylmiössä noin 10 minuuttia. Rullaa pohjat tortuiksi. Anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Leikkaa tortut kahteen osaan.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2085 kcal
Proteiini 76,5 g
Hiilihydraatti 252,6 g
Rasva 82,1 g
Tyydyttynyt rasva 43,9 g
Ravintokuitu 3,7 g
Suola 2,5 g
Kalsium 529,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 23,3 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search