Siirry sisältöön
Raparperi-mansikkavispipuuro

Raparperi-mansikkavispipuuro

Raparperi-mansikkavispipuuro

Ainekset


Ohje

  1. Kuumenna vesi ja lisää sokeri, inkivääri ja mannasuurimot. Kun puuro kiehuu, niin lisää raparperipalat ja mansikat.
  2. Hauduta n. 20 min. Jäähdytä hyvin ja vatkaa kuohkeaksi. Vaahdota Vanilja 9% ja sekoita puuron joukkoon.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 144 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 25,9 g
Rasva 2,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Kalsium 66,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 14,8 g
Rasva 1,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search