Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
1,600 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,900 kg fariinisokeria
- 0,900 kg sokeria
- 0,800 kg kananmunia
- 2,200 kg vehnäjauhoja
- 0,070 kg leivinjauhetta
Täyte
-
3,900 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
- 4,600 kg raparperipaloja
Stroisseli
-
0,750 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,050 kg vaniljasokeria
- 0,600 kg fariinisokeria
- 1,000 kg vehnäjauhoja
- 0,350 kg kaurahiutaleita
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Sekoita voi ja sokerit.
- Lisää kananmuna ja sekoita.
- Lisää jauhot ja leivinjauhe.
- Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.
- Kauli taikina noin 5mm vahvuiseksi leivinpaperin päälle.
- Paina voideltu ø 20 cm:n kakkurengas taikinan päälle. Kerää kantit pois.
Täyttäminen
- Pursota rahka-jogurttitäyte taikinan päälle jättäen noin 5mm reunasta vajaaksi.
- Asettele raparperipalat vieriviereen täytteen päälle.
- Sekoita stroisselin ainekset sekaisin.
- Ripottele stroisseli pinnalle.
- Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia.
- Jäähdytä ja poista kakkurenkaat.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2481 kcal
Proteiini
35,9 g
Hiilihydraatti
330,7 g
Rasva
108,6 g
Tyydyttynyt rasva
60,7 g
Ravintokuitu
10,5 g
Suola
2,3 g
Kalsium
627,2 mg
D-vitamiini
1,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
280 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
37,3 g
Rasva
12,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa