Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,700 kg raparperipaloja
- 0,250 kg hillosokeria
- 0,050 kg tuoretta timjamia
-
0,700 kg
Valio lemon curd täytettäValio lemon curd on käyttövalmis, paistonkestävä ja raikkaan sitruunainen täyte monenlaisiin leivonnaisiin. Koostumukseltaan täyteläinen ja…
-
0,700 kg
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 0,700 kg
- 0,150 kg valkosuklaata
- 0,700 kg
-
0,200 kg
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta raparperi hillosokerin kanssa kypsäksi. Sekoita keittiöliinaan kääritty timjami hillokkeen sekaan ja jäähdytä jääkaappikylmäksi.
- Vaahdota lemon curd, maitorahka ja vispikerma kiinteäksi vaahdoksi.
- Paahda valkosuklaa 135 °C uunissa n. 15 min. Jäähdytä ja rouhi haluamaasi muotoon.
- Kostuta sulatetut kakkupohjakerrokset maidolla ja täytä raparperihillokkeella ja lemon curd -vaahdolla. Pursota kakun pinta kauniiksi nauhatyllalla. Koristele paahdetulla valkosuklaalla ja timjaminlehdillä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
441 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
52,7 g
Rasva
20,8 g
Tyydyttynyt rasva
10,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,5 g
Kalsium
120,6 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
221 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
26,4 g
Rasva
10,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa