Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,500 kg pakaste raparperipaloja
- 0,340 kg sokeria
Muruseos
-
0,300 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,130 kg sokeria
- 0,550 kg vehnäjauhoja
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
Jaa resepti
Ohje
- Levitä raparperipalat voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
- Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
- Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
230 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
33,9 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,1 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
28,5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %