Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg raparperipaloja
- 0,200 kg vettä
- 0,170 kg fariinisokeria
- 0,002 kg inkivääriä
- 0,500 kg
-
0,400 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin hilloke keittämällä (noin 10 min) raparperipalat pehmeiksi fariinisokerilla ja inkiväärillä maustetussa vedessä. Jäähdytä hilloke.
- Vaahdota kerma ja sekoita siihen keskenään sekoitettu maitorahka ja hilloke. Lisää tarvittaessa sokeria.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
147 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
13,4 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0 g
Kalsium
71,4 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa