Ainekset
- 3,000 kg seiti selkäfileetä, pakaste
-
2,000 kg
Valio Eila® rasvatonta piimääValio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
- 0,400 kg maissijauhoja
- 0,006 kg valkosipulijauhetta
- 0,020 kg sipulijauhetta
- 0,030 kg ancho chilimaustetta
- 0,015 kg paprikajauhetta
- 0,006 kg cayennepippuria
- 0,020 kg suolaa
- 0 kg syväpaistoöljyä friteeraamiseen
Karpaloketsuppi
- 0,500 kg pakastekarpaloita
- 0,250 kg vettä
- 0,100 kg sokeria
- 0,100 kg omenaviinietikkaa
- 0 kg sormisuolaa
- 0 kg kanelitanko
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,020 kg hienonnettua tilliä
Lisäksi
- 4,000 kg pakastettuja lohkoperunoita
Jaa resepti
Ohje
- Liota kalafileitä yön yli piimässä.
- Sekoita kuiva-aineet sekaisin. Nosta kalafileet piimästä, upota kuiva-aineisiin ja uppopaista rapeiksi 180 °C öljyssä, n. 2 min.
Karpaloketsuppi
- Lisää kaikki aineet kattilaan lukuunottamatta tilliä.
- Keitä miedolla lämmöllä seosta kasaan tunnin ajan.
- Ota kanelitanko pois ja soseuta.
- Siivilöi ja lisää joukkoon tilli.
- Paista lohkoperunat rapeiksi ja tarjoile rapeat kalafileet karpaloketsupin ja paahdettujen perunalohkojen kanssa.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
565 kcal
Proteiini
35,9 g
Hiilihydraatti
66 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
4,5 g
Suola
2,5 g
Kalsium
158,5 mg
D-vitamiini
4,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
142 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
16,6 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- syväpaistoöljyä
- sormisuolaa
- kanelitanko
- mustapippuria myllystä