Siirry sisältöön
Rapumousset

Rapumousset

Rapumousset

Ainekset

Mousse

Koristeluun


Ohje

  1. Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa.

Mousse

  1. Kuullota sipulit voissa. Jäähdytä.
  2. Hienonna hyvin valutetut katkaravut.
  3. Lisää kaikki muut moussen raaka-aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu sipuleiden joukkoon.
  4. Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti huvin puristettuna kuumaan mehuun.
  5. Lisää mehu ohuena nauhana massaan.
  6. Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle. Laita astiat kylmään.

Kiille

  1. Kuumenna mehu, sokeri ja vesi kattilassa.
  2. Lisää liotetut ja hyvin puristetut liivatelehdet nesteen joukkoon. Lisää tilli ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi välillä sekoittaen.
  3. Lisää kiille varovasti moussen päälle. Hyydytä n. 2 tunita.
  4. Koristele limeviipaleilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 191 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 9,7 g
Rasva 15,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,7 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 0,4 g
Kalsium 34,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 258 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 13,1 g
Rasva 20,4 g
Tyydyttynyt rasva 11,8 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
  • sitruunaa
  • Valio ruiskiekkoja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search