Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,400 kg
Mousse
-
0,010 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,150 kg pakastesipulikuutioita
- 0,015 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0,250 kg kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
- 0,500 kg
- 0,002 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,200 kg
- 0,004 kg liivatelehti
- 0,010 kg sitruunamehua
Koristeluun
- 0 kg sitruunaa viipaleina
- 0 kg
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa.
Mousse
- Kuullota sipulit voissa. Jäähdytä.
- Hienonna hyvin valutetut katkaravut.
- Lisää kaikki muut moussen raaka-aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu sipuleiden joukkoon.
- Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti huvin puristettuna kuumaan mehuun.
- Lisää mehu ohuena nauhana massaan.
- Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle. Laita astiat kylmään.
Kiille
- Kuumenna mehu, sokeri ja vesi kattilassa.
- Lisää liotetut ja hyvin puristetut liivatelehdet nesteen joukkoon. Lisää tilli ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi välillä sekoittaen.
- Lisää kiille varovasti moussen päälle. Hyydytä n. 2 tunita.
- Koristele limeviipaleilla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
191 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
9,7 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
34,1 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
258 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
13,1 g
Rasva
20,4 g
Tyydyttynyt rasva
11,8 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä
- sitruunaa
- Valio ruiskiekkoja