Siirry sisältöön
Riisivatruska-flatbreadit
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Riisivatruska-flatbreadit

Riisivatruskat toimivat myös flatbreadtyyppisinä avoleipinä. Erinomaisen kokoisia vitriiniin tai kahvi- ja kokoustarjoiluihin.

Riisivatruska-flatbreadit

Ainekset

Lohi

Palsternakka


Ohje

  1. Aja valutettu salaattijuusto kutterissa tahnaksi ja mausta tillillä ja sitruunankuorella.
  2. Mausta majoneesi Mustaleimaraasteella ja tryffeliöljyllä.
  3. Päällystä sulatetut riisivatruskat salaattijuustotahnalla, graavilohella ja mummonkurkuilla, tai Mustaleima-tryffelimajoneesilla, paahdetulla palsternakalla ja pikkelöidyllä punasipulilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 183 kcal
Proteiini 6,3 g
Hiilihydraatti 17,7 g
Rasva 9,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 1 g
Kalsium 44,1 mg
D-vitamiini 1,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 203 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 19,7 g
Rasva 10,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search