Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,200 kg ruis-perunataikinaa
Täyte
- 0,050 kg punasipulia
- 0,050 kg cocktailkurkkuja
- 0,300 kg riistarouhetta
-
0,100 kg
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa lakValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0 kg ruohosipulia
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria
- 0,100 kg kananmunaa
- 0,200 kg
-
0,200 kg
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Vuonankaalisalaatti
- 0,200 kg vuonankaalia
- 0,050 kg marinoitua punasipulia
- 0,030 kg hienonnettua persiljaa
- 0 kg suolaa
- 0 kg oliiviöljyä
- 0 kg parmesaania
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna punasipuli ja cocktailkurkut. Sekoita joukkoon riistarouhe, koskenlaskija-juusto ja mausteet. Sekoita kanamunat, kerma ja maito keskenään ja lisää massan joukkoon.
- Muotoile taikinasta kuusi pientä piirakkaa ja lisää täyte. Paista 175 astessa n. 25 min tai kunnes piirakat ovat kypsiä.
- Sekoita salaatin ainekset keskenään ja tarjoa piirakan kanssa.
-
Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
393 kcal
Proteiini
23,1 g
Hiilihydraatti
20,1 g
Rasva
23,8 g
Tyydyttynyt rasva
11,4 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
1,5 g
Kalsium
212,9 mg
D-vitamiini
0,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- ruohosipulia
- suolaa
- mustapippuria
- suolaa
- oliiviöljyä
- parmesaania