Siirry sisältöön
Riistainen punajuurisalaatti

Riistainen punajuurisalaatti

Riistainen punajuurisalaatti

Ainekset

Lisäksi

  • 0,400 kg jääsalaattia
  • 0,300 kg rucolaa

Ohje

  1. Freesaa sipulit kypsäksi pannulla Oivariini rasvassa. Lisää riistarouhe. Kuumenna ja jäähdytä.
  2. Paahda punajuurisuikaleita n. 8 min. uunissa 200 asteessa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Sekoita jäähtyneiden punajuurien joukkoon muut aineet.
  4. Kokoa salaatti kerroksittain jääsalaatin kanssa ja viimeistele rucolalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 111 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 6,4 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 0,7 g
Kalsium 60,7 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 5,1 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search