Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,400 kg
Mousse
-
0,010 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,150 kg pakastesipulikuutioita
- 0,015 kg hienonnettua ruohosipulia
- 0,500 kg
- 0,250 kg riistarouhetta sulatettuna
- 0,002 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,200 kg
- 0,004 kg liivatelehti
- 0,005 kg sitruunamehua
Päälle
- 0,150 kg Valio karpalotäytettä
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa.
Mousse
- Kuullota sipulit voissa. Jäähdytä.
- Lisää muut aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu sipuleiden joukkoon.
- Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti hyvin puristettuna kuumaan mehuun.
- Lisää mehu ohuena nauhana massaan.
- Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle ja koristele karpalotäytteellä. Laita astiat kylmään.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
220 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,5 g
Kalsium
30,2 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
275 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
16,5 g
Rasva
20,1 g
Tyydyttynyt rasva
11,1 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä