
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Bagelit
- 0,100 kg kokomunamassaa
-
0,150 kg
Valio Eila® luomu kevytmaitojuomaaValio Eila® Luomu™ kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta raikkaalta maidolta ilman makeutta. Laktoosittoman luomumaitojuoman valmistukseen käytetty luomumaito…
- 0,001 kg vaniljajauhetta
- 0,001 kg kanelia
- 0,001 kg kardemummaa
- 0,020 kg sokeria
- 0,150 kg minibagelia, pakaste
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Lisäksi
- 0,100 kg Valio kaneli curd täytettä
-
0,200 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0,050 kg keksimuruja, esim. Biscoff
Jaa resepti
Ohje
Bagelit
- Sekoita kokomunamassa, maito ja mausteet sekaisin ja upota minibagelit nesteeseen. Huom! Kokonainen bagel imee nesteen hitaasti, joten voit jättää ne pitkäksikin aikaa nesteeseen. Voit myös nopeuttaa prosessia pistelemällä reikiä bageliin tai halkaisemalla ne puolikkaiksi. Paista runsaassa voissa kullanruskeiksi.
Lisäksi
- Pursota paistetun bagelin päälle kaneli curdia ja vatkattua kuohukermaa. Viimeistele keksimuruilla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
378 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
26 g
Rasva
28,1 g
Tyydyttynyt rasva
14,8 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
79,9 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
15,7 g
Rasva
17,1 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa