Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 3,060 kg Valio mansikka-raparperitäytettä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi.
- Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi ja vuoraa sillä 11x25 cm:n vuokat. Jätä taikinaa 750 g ristikkoa varten. Nostata vuokat.
- Voitele reunat kananmunalla ja levitä piirakoiden pinnalle tasainen kerros mansikka-raparperitäytettä.
- Tee pullataikinasta ristikko piirakakoiden pinnalle ja voitele kananmunalla.
- Paista piirakat 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
880 kcal
Proteiini
22,3 g
Hiilihydraatti
135,9 g
Rasva
25,6 g
Tyydyttynyt rasva
13,6 g
Ravintokuitu
6 g
Suola
1,7 g
Kalsium
97,6 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
29,9 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa