Ainekset
- 0,700 kg vaaleaa paahtoleipää
- 0,150 kg pekonia
- 0,100 kg herkkusieniä (viipaleina)
- 0,010 kg mustapippuria
- 0,080 kg pakastesipulikuutioita
-
0,200 kg
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 0,550 kg kananmunia
-
0,200 kg
Valio Ritari® juustoaValio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
Jaa resepti
Ohje
- Kanttaa paahtoleivät. Leikkaa palat kulmasta puoliksi eli kolmioiksi. Kostuta palat maidolla ja vuoraa teflonmuffinivuoan kolot leivällä. Yhteen koloon menee 2 paahtoleipää.
- Paista viipaloitu pekoni, sipuli ja sienet. Mausta pippurilla.
- Jaa täyte vuokiin ja lisää juustoraaste. Riko varovasti yksi kananmuna jokaiseen vuokaan ja paista uunissa 200 asteessa noin 10 - 15 minuuttia, kunnes kananmuna on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
405 kcal
Proteiini
20 g
Hiilihydraatti
38,2 g
Rasva
18,5 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
1,7 g
Kalsium
211,6 mg
D-vitamiini
1,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
204 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatti
19,2 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa