Ainekset
Pohja
- 0,860 kg
Kostutukseen
- 0,350 kg vettä
- 0,050 kg sokeria
- 0,050 kg rommia
Suklaakreemi
-
0,750 kg
Valio suolatonta voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
0,250 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,500 kg vettä
- 0,375 kg tummaa suklaata
Täyte
- 1,080 kg Valio aprikoositäytettä
Koristeluun
- 0,150 kg marsipaania ruskeaa
- 0,180 kg stroisselia suklaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista suklaakreemi: Vaahdota voi ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Vaahdota tasaiseksi. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa.
- Kostuta sulaneet vetopohjat rommilla maustetulla sokerivedellä. Levitä vetopohjien päälle kerros aprikoositäytettä. Levitä täytteen päälle kerros suklaakreemiä. Rullaa tortuiksi
- Päällystä tortut suklaakreemillä. Muotoile pinta "laudoiksi". Leikkaa tortut kolmeen osaan. Päällystä kreemillä torttujen päät ja päällystä suklaastroisselilla
- Tee ruskeasta marsipaanista pannat ja tappi. Laita pinnalle isänpäivä oblaatti.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2079 kcal
Proteiini
19,5 g
Hiilihydraatti
176,3 g
Rasva
142,1 g
Tyydyttynyt rasva
76,7 g
Ravintokuitu
9,5 g
Suola
1,6 g
Kalsium
70,5 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
272 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
23,1 g
Rasva
18,6 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa