Siirry sisältöön
Rouheinen rahkasämpylä

Rouheinen rahkasämpylä

Rouheinen rahkasämpylä

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita rouheet kuumaan veteen ja anna liota noin 1 tunti.
  2. Lisää joukkoon taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Leivo taikinasta 60 g:n painoisia sämpylöitä
  4. Nostata sämpylät ja paista 210 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Paiston alussa höyrytys

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 134 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 22,5 g
Rasva 2,1 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 0,6 g
Kalsium 16,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 223 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 37,5 g
Rasva 3,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 3,9 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search