Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,065 kg valkuaista
- 0,150 kg tomusokeria
- 0,100 kg ruisjauhoja
- 0 kg maissijauhoja
Täyte
-
0,200 kg
Valio mustikkatäytettäValio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöiset valkuaiset kevyesti. Lisää tomusokeri. Vatkaa edelleen, kunnes seos alkaa olla kiinteämpää ja kiiltävää.
- Yhdistä ruisjauhot ja maissijauhot keskenään. Sekoita hyvin valkuaisvaahtoon lastalla pyöräyttäen.
- Siirrä taikina pursotuspussiin, jossa on pyöreäkärkinen tylla. Pursota pieniä leivospohjia (Ø 2 - 2,5 cm) leivinpaperille pellille. Jätä hiukan leviämisvaraa. Anna leivospohjien kuivahtaa huoneenlämmössä n. 15 min ennen paiston aloittamista.
- Paista 150 asteessa 13 - 15 min. (Leivonnaisten ei tarvitse olla sisältä täysin kuivia.)
- Jäähdytä pohjat ennenkuin irrotat niitä leivinpaperista.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
63 kcal
Proteiini
0,8 g
Hiilihydraatti
14 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0 g
Kalsium
1,8 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
253 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
55,9 g
Rasva
0,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Ravintokuitu
3,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- maissijauhoja