Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Kuorrutettu kala
- 3,000 kg seiti selkäfileetä, pakaste
- 0,200 kg sinappia
- 0,300 kg ruisnachoja
Paprika-srirachajogurtti
- 1,000 kg pakaste paprikakuutioita
- 0,100 kg oliiviöljyä
- 1,000 kg
- 0,100 kg sriracha-kastiketta
Paahdetut uunijuurekset
- 4,000 kg keittojuureksia, pakaste
-
0,200 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Maustamiseen
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
Kuorrutettu kala
- Sulata kalafilepalat yön yli kylmässä ja valuta sulatusnesteet. Voitele kalat sinapilla ja ripottele runsaasti pinnalle murskattuja ruisnachoja.
- Paista 250 °C uunissa n. 5-10 min.
Paprika-srirachajogurtti
- Paahda paprikoita oliiviöljyn kanssa 250 °C uunissa n. 15 min. Jäähdytä.
- Sekoita paahdetut paprikat jogurtin ja sriracha-kastikkeen kanssa tasaiseksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla.
Paahdetut uunijuurekset
- Paahda juureskuutiot Oivariini rasvan kanssa 200 °C uunissa n. 15 min. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile kuorrutettu kala paprika-srirachajogurtin ja paahdettujen uunijuuresten kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
472 kcal
Proteiini
32,3 g
Hiilihydraatti
32,1 g
Rasva
21,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
9,5 g
Suola
0,9 g
Kalsium
160,7 mg
D-vitamiini
4,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
7,1 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- suolaa
- mustapippuria myllystä