Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,100 kg vuonankaalia
- 0,600 kg Valio vapaan kanan keitettyä & kuorittua kananmuna
Rukiinen flatbread
- 0,030 kg hiivaa
- 0,500 kg
-
0,125 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0,008 kg suolaa
- 0,400 kg vehnäjauhoja
- 0,400 kg ruisjauhoja
Tillicreme
- 0,200 kg tuoretta tilliä
- 0,200 kg rypsiöljyä
- 0,100 kg oliiviöljyä
- 0,500 kg
- 0,050 kg sitruunamehua
Pikkelöity punasipuli
- 0,250 kg punasipulia
- 0,100 kg valkoviinietikkaa
- 0,025 kg sokeria
- 0,002 kg suolaa
Marinoitu katkarapu
- 0,500 kg kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 0,010 kg sitruunamehua
- 0,010 kg oliiviöljyä
- 0,010 kg tuoretta korianteria
Maustamiseen
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
Rukiinen flatbread
- Liota hiiva kädenlämpöiseen jogurttiin.
- Sekoita joukkoon Oivariini ja kuivat aineet. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Jaa taikina 20 osaan. Taputtele ne n. 1 cm paksuisiksi pohjiksi leivinpaperin päälle jauhotetuin käsin.
- Paista flatbreadit pannulla tai uunissa 225 °C n. 10 - 12 min.
Tillicreme
- Ryöppää tuore tilli reilussa vedessä noin 10 sekunnin ajan ja jäähdytä jäävedessä.
- Kuivaa tilli keittiöpyyhkeen sisällä kuivaksi ja aja öljyjen kanssa tehosekoittimessa pyreeksi.
- Anna makujen infuusioitua noin 30 minuuttia. Siivilöi liinan läpi.
- Vatkaa crème fraîche monitoimikoneessa paksuksi, lisää tilliöljy ja mausta sitruunamehulla, suolalla.
Pikkelöity punasipuli
- Suikaloi punasipuli ja sekoita joukkoon valkoviinietikka, sokeri ja suola.
- Vakumoi.
Marinoitu katkarapu
- Sulata katkaravut.
- Mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, hienonnetulla korianterilla, suolalla ja mustapippurilla.
Kokoaminen
- Siivilöi marinoidut punasipulit.
- Asettele flatbreadin päälle vuonankaali, marinoitu katkarapu, tillicreme, pikkelöity punasipuli ja kananmunan lohkot.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
491 kcal
Proteiini
14,1 g
Hiilihydraatti
30,8 g
Rasva
33,8 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
4,1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
89,1 mg
D-vitamiini
1,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
330 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
20,7 g
Rasva
22,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,9 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- suolaa
- mustapippuria myllystä