Siirry sisältöön
Rukiinen pannacotta
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Rukiinen pannacotta

Paahdettu ruis, täyteläinen kerma ja raikkaan hapan jogurtti ovat täydellinen yhdistelmä tässä kotimaisuutta huokuvassa panna cottassa.

Rukiinen pannacotta

Ainekset

  • 0,200 kg ruishiutaleita
  • 0,600 kg
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 1 l laktoositon, luomu
  • 0,500 kg
    Valio Eila® maitojuomaa
    Valio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
    Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
  • 0,017 kg liivatelehtiä
  • 0,300 kg sokeria
  • 1,500 kg
    Valio A+™ maustamatonta jogurttia
    Suosittu Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Valio A+™ luonnonjogurtti…
    Valio A+™ luonnonjogurtti 5 kg laktoositon

Ruis-puolukkacrumble


Ohje

  1. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoomaan.
  2. Paahda ruishiutaleita kattilan pohjalla n. 5 min. koko ajan sekoittaen. Ota pois liedeltä, lisää sekaan kylmä kuohukerma ja maito. Anna maustua n. 15 min. (HUOM! Älä keitä, tai muuten seos alkaa puuroutua.)
  3. Siivilöi ruishiutaleet pois maustetusta kerma-maitoseoksesta, lisää sokeri ja kuumenna. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sekoita hyvin kerma-maitoseoksen joukkoon. Jäähdytä hetki huoneenlämmössä.
  4. Lisää seokseen jogurtti ja sekoita hyvin. Kaada 1/2 GN-vuokaan ja hyydytä kylmiössä 3-4 h, tai yön yli.

Ruis-puolukkacrumble

  1. Levitä ruishiutaleet matalaan 1/2 GN-uunipeltiin, pirskottele Oivariini rasva, sokeri ja jäiset puolukat hiutaleiden päälle ja paista 185 °C uunissa n. 10 min. Tarjoile pannacottan kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 381 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 38,4 g
Rasva 21,3 g
Tyydyttynyt rasva 9 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 0,2 g
Kalsium 162,1 mg
D-vitamiini 3,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 25,6 g
Rasva 14,2 g
Tyydyttynyt rasva 6 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search