Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,200 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,200 kg sokeria
- 0,100 kg kananmunia
- 0,120 kg vehnäjauhoja
- 0,110 kg korppujauhoja
- 0,125 kg mantelirouhetta
- 0,002 kg kardemummaa
- 0,200 kg
- 0,005 kg ruokasoodaa
Kostutukseen
- 0,125 kg vettä
- 0,250 kg sokeria
- 0,100 kg punssia
Pinnalle
-
0,570 kg
Valio luumumarmeladiaLaadukas paistonkestävä marmeladi sisältää runsaasti luumua ja on ammattikeittiöiden sekä leipomoiden luottotuote. Tuote on myynnissä…
- 0,170 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita massan joukkoon varovasti.
- Annostele massa runebergin torttuvuokiin . Paista tortut 180 asteisessa uunissa noin 16 min.
- Kiehauta vesi ja sokeri. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon punssi. Kostuta tortut.
- Koristele tortut luumuhillolla ja pomadalla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
773 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
109,6 g
Rasva
31,2 g
Tyydyttynyt rasva
14,6 g
Ravintokuitu
3,8 g
Suola
0,6 g
Kalsium
56,9 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
341 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
48,3 g
Rasva
13,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa