Ainekset
-
0,800 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,800 kg sokeria
- 0,400 kg kananmunia
- 0,520 kg vehnäjauhoja
- 0,440 kg korppujauhoja
- 0,500 kg mantelirouhetta
- 0,008 kg kardemummaa
- 0,800 kg
- 0,016 kg ruokasoodaa
Kostutukseen
- 1,000 kg vettä
- 0,200 kg sokeria
- 0,300 kg punssia
Pinnalle
-
0,750 kg
Valio Leipomo vadelmahilloaOikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
- 0,200 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita massan joukkoon varovasti.
- Annostele massa Ø 16 cm:n vuokiin. Paista kakut 180 asteisessa uunissa noin 30 min.
- Kiehauta vesi ja sokeri. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon punssi. Kostuta kakut.
- Koristele kakut vadelmahillolla ja pomadalla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2297 kcal
Proteiini
30,2 g
Hiilihydraatti
250,2 g
Rasva
125 g
Tyydyttynyt rasva
58,3 g
Ravintokuitu
11,6 g
Suola
2,4 g
Kalsium
229,4 mg
D-vitamiini
1,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
341 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
37,2 g
Rasva
18,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa