Ainekset
Pohja
-
0,800 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,800 kg sokeria
- 0,400 kg kananmunia
- 0,800 kg
- 0,440 kg korppujauhoja
- 0,500 kg mantelirouhetta
- 0,008 kg kardemummaa
- 0,016 kg ruokasoodaa
- 0,520 kg vehnäjauhoja
Pinnalle
-
0,750 kg
Valio Leipomo vadelmahilloaOikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
Koristeluun
- 0,315 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita massan joukkoon varovasti.
- Annostele massa uunipannuun (43x58 cm) tasaiseksi kerrokseksi. Paista pohja 180 ° C :ssa uunissa noin 45 min.
- Kostuta pohja halutessasi punssilla.
- Leikkaa pohja 5,5 x 5,5 cm:n tai 3,5 x 8 cm:n leivoksiksi.
- Koristele leivokset vadelmahillolla ja pomadalla tai tomusokerilla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
347 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
36,8 g
Rasva
19,8 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,3 g
Kalsium
35,9 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
413 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
43,8 g
Rasva
23,6 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa