Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,800 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,800 kg sokeria
- 0,400 kg kananmunia
- 0,520 kg vehnäjauhoja
- 0,440 kg korppujauhoja
- 0,500 kg mantelirouhetta
- 0,008 kg kardemummaa
- 0,800 kg
- 0,016 kg ruokasoodaa
Kostutukseen
- 0,500 kg vettä
- 0,100 kg sokeria
- 0,150 kg punssia
Pinnalle
-
0,570 kg
Valio Leipomo vadelmahilloaOikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
- 0,170 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita massan joukkoon varovasti.
- Annostele massa runebergintorttuvuokiin . Paista tortut 180 asteisessa uunissa noin 16 min.
- Kiehauta vesi ja sokeri. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon punssi. Kostuta tortut.
- Koristele tortut vadelmahillolla ja pomadalla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
380 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
38,9 g
Rasva
21,9 g
Tyydyttynyt rasva
10,2 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,3 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
376 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
38,6 g
Rasva
21,7 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa