Ainekset
Wienertaikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,400 kg kananmunia
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,200 kg vehnäjauhoja
-
1,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Manteliremonssi
-
0,300 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,300 kg sokeria
-
0,060 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,190 kg vettä
- 0,150 kg mantelirouhetta
-
0,100 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
Täyte
- 1,200 kg
Koristeluun
- 1,000 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Liuota kylmään veteen perustaikinan muut aineet, paitsi jauhot ja voi. Sekoita joukkoon kylmät jauhot ja pehmeä voi. Älä vaivaa.
- Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
- Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
- Valmista manteliremonssi. Sekoita voin joukkoon sokeri ja vaniljakreemijauheesta ja vedestä tehty vaniljakreemi. Sekoita lopuksi joukkoon mantelirouhe ja vaniljakreemijauhe.
- Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa levy 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Levitä manteliremonssi taikinalevylle tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa levy. Leikkaa rullasta 64 g:n paloiksi. Aseta palat pellille, häntä alle.
- Nostata wienerit. Voitele nousseet wienerit kananmunalla. Pursota pinnalle vadelmamarmeladia.
- Paista wienerit 220 °C:ssa uunissa noin 12 min.
- Koristele jäähtyneet wienerit pomadalla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
316 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
37,8 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
24,6 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
372 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
44,5 g
Rasva
19,3 g
Tyydyttynyt rasva
10,5 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa